Set dosja nje hap drejt shkolles me udhezuesin metodik te tij

BAO0274

Leke 3,590

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Set dosja nje hap drejt shkolles me udhezuesin metodik te tij 

Nje dosje per te gjithe femijet parashkollore te moshes 5-6 vjec

Dosje me kapak të fortë, përmban 4 tekste, CD, mozaikun e shkronjave dhe certifikatën e vlerësimit. Vjen se bashku me udhezuesin per prinderit dhe mesuesit qe ndjekin ecurine e femijeve te kesaj grupmoshe.

Ne cdo faqe  te tekstit te femijes jane paraqitur me ane te ituatave dhe materialit figurativ dhe ilustrativ, njohurite baze gjuhesore, shkencore, sociale, artistike qe duhet te fitoje femija

Puna krijuese si vizatimet, ngjyrosjet, aplikacionet, mbjellja e luleve, kujdesi per to e te tjera behem hap pas hapi dhe rrisin vetebesimin e shpritin krijues tek femija duke i ngulitur mire te gjitha njohurite e fituara

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: