Tavolinë Loje Futbolli

PB0419

Leke 3,490

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Luaj futboll ne tavoline

Nje loje argetuese per femijet tuaj ne kohen e tyre te lire

Permes tyre femijet, qe foshnje e deri ne moshe shkollore, marrin njohuri te gjithanshme, si per shkronjat, numrat, natyren, profesionet etj

Shumellojshmeria e tematikes, e formes dhe e funksionit te tyre, zhdervjelltesojne aftesite motorike e logjike te femijes

E pershtatshme per femijet mbi 3 vjec

Permasat 30 x 50 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: