Pllake Druri e personalizuar

KAS0001

Leke 2,090

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Trung peme i punuar me metoden e Decoupage.

Mund te realizohet me logo te ndryshme dhe me detaje te shumellojshme.

Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 4 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane  te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

 

*Pak informacion mbi tekniken e Decoupage*
Decoupage eshte arti I ngjitjes se letrave te prera dhe logove apo fotove ne siperfaqe objektesh te ndryshme me shtresa te shumta llaku duke u kombinuar gjithashtu me elemente te piktures. Procesi kerkon kohe, durim dhe shume pune per te arritur nje rezultat mahnites.

*Kur ju blini nje pune artizanale nuk eshte thjeshte nje objekt, por nje pjese zemre, nje pjese shpirti.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: