Buqete per Pijedashesin

SVJ0032

Leke 5,990

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Per pijedashesin ne jeten tuaj kemi nje buqete te cilen do e vleresoje shume.

Gote e madhe birre e mbushur me pije te ndryshme dhe bileta fati.

Ja se cfare permban:

-1 gote birre qelqi.

-3 puro te ndryshme

-1 Martini Bianco 5cl

-1 Ballantines Finest 5Cl

-1 Chivad Regal 12 year 5cl

-1 Cognac Martell Vs 3 Cl

-3 bileta te ndryshme gervisht dhe fito 

-10 Gota plastike shotci

-10 Cokollata ne forme eurosh

-2 Jagermaister 3cl

-2 Vechia Romagnia 3cl

-2 Montenegro 3cl

 *Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 5 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: