100 mënyra për të motivuar punonjësit Shfaq më të madhe

100 mënyra për të motivuar punonjësit

UP0001

Leke 700

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Ky libër krijon frymën e një drejtimi me ide të qarta:

Si arrijnë drejtuesit rezultate marramendëse, pa i sforcuar të tjerët, përmes ofrimit të një harte udhëzuese të domosdoshme dhe të lehtë për t'u përdorur dhe frymëzuese për menaxherët, mësuesit, prindërit, drejtuesit ekzekutivë dhe trajnuesit.

186 faqe.

Steve Chandler

Scott Richardson

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: