Laboratori i Kimise

NOL0127

Leke 2,890

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Nje loje per kimistet e vegjel, me te cilen mund te realizohen rreth 150 eksperimente te thjeshta dhe te sigurta.

Loja permban nje shumellojshmeri instrumentash dhe shume elemente kimike te pa demshme per femijet, me te cilat mund te krijohen reaksione kimike.

Te gjitha aktivitetet jane te ilustruara ne manual, me ane te cilit femijet mund te kuptojne molekulat dhe substancat.

Manualet jane ne gjuhen Italisht, Gjermanisht, Frengjishtl, Anglisht, Spanjisht

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: