Pino Logjike 6 Tema Shfaq më të madhe

Pino Logjike 6 Tema

BAO0289

Leke 890

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Pino Logjike 6 Tema

Nje puzzle logjik per femije mbi 18 muajsh.

Ne forme katrore dhe me ngjyra te ndezura e markes Pino.

Puzzle permban pjese per ti vendosur sipas 6 temave te ndryshme.

Kjo loje do të argëtojë fëmijët dhe do ti angazhoje ata në aktivitetet e të mësuarit dallimet midis koncepteve dhe llojet e frutave, kafshëve, automjeteve ...

Kjo loje zhvillon intelektin e femijes ne njohjen e ngjyrave dhe emrat e objekteve.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: