Fotometro Qenush

ZEP0013

Leke 1,990

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Fotometro Qenush

Fotometro me dizenjo nje qenush

Nje kornize metro me permasa  5x10x15 cm, permasat e seciles kornize: 4x6

I pershtatur me ngjyre blu per bebet djem.

Fotometri ka pese korniza te vogla njera pas tjetres, bordura e te cilave eshte blu me yje te verdhe dhe koka qenushesh te vegjel.

Ju mund te vendosni fotot e femijeve sipas gjatesise dhe rritjese se tyre, duke filluar nga 90cm deri ne 170cm.

Fotometri eshte pershtatur per tu varur.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: