Varese Celesi druri me foto dhe dedikim

EP0611

Leke 1,490

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Personat me te dashur mbahen gjithmone me vete.

Varese celesash e gdhendur me portretin qe deshironi.

Nga pas pllakes prej druri vendoset nje dedikim sipas deshires.

Shkrimet dhe detajet realizohen me gdhendje.

Material dru organik.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: