Mënyrat e pagesës

Ne kemi mënyrat më të thjeshta dhe të sigurta të pagesës që aktuallisht janë në tregun Shqipëtar. Asnjë faqe interneti tjetër në Shqipëri nuk i ofron të gjitha mënyrat e pagesës që ne ofrojmë.

1. Me korrier vetëm për qytetin e Tiranës. Ju paguani vetëm mbasi produkti është dorëzuar tek ju. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë për kartë krediti apo llogari bankare dhe përsëri përfitoni nga shumëlljoshmëria e produkteve dhe çmiemet e lira që ne ofrojmë.

2. Me transferte bankare Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen dy llogari bankare, njëra për jashtë Shqipërisë dhe tjetra për brenda Shqipërisë. Të dyja llogaritë jane nga Raiffeisen Bank dhe janë të regjistruara në emër të Nettrade Albania. Kështu ç'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

  • Raiffeisen
  • Logaria ne lek 0001609323
  • Ibani: AL37202110060000000001609323

  • Llogaria ne Euro 0011609323

  • AL22202110060000000011609323

3. Paypal është mënyra e tretë që ofrojmë. Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne nuk mund të tërheqim lekët që ju depozitoni për blerjen tuaj nëse nuk kemi përmbushur të gjitha detyrimet për të cilat ju paguani.

4. Easy Pay Zgjidhja Easypay siguron që pagesat të bëhen online dhe nëpërmjet celularit në platformën Android, Apple dhe Windows, shpejt, pa rrezik dhe me siguri maksimale.

5. Paysera Albania insitucioni i parasë elektronike, i liçensuar nga Banka e Shqipërisë pjesë e rrjetit Paysera që ofron një gamë shërbimesh konkuruese. Paysera Albania është alternativa bankare që u mundëson dyqaneve online një metodë pagese me kosto të ulët. Pagesa me Paysera Albania është një çështje e thjeshtë që kërkon, vetëm, pak sekonda. Ju mund të regjistroheni në sistemin Paysera duke u regjistruar përmes një shfletuesi në www.paysera.al ose duke shkarkuar aplikacionin në Google Play, AppGallery ose App Store.

INSTRUKSIONE: ZGJIDH PRODUKTIN > POROSIT TANI > VIJO ME BLERJEN > PLOTËSO DETAJET E BLERJES > ZGJIDH PAYSERA (metodë pagese) > KRYEJ BLERJE > (vendosni adresën e email) KRYEJ BLERJE > SELEKTO VENDIN E PAGUESIT (nese nuk gjeni vendin selektoni OTHER) > PAYSERA ACCOUNT> PLOTËSO NR. TELEFONI (ose adresa e email) > LOG IN