Ide Dhuratash menaxhohet nga kompania më e madhe e fokusuar drejt shitjeve online. Me një eksperiencë të gjatë kompania NetTrade Albania ka mundur të menaxhojë mbi 20.000 produkte dhe mbi 10.000 klientë.

Prej datës 1 Janar 2016 jemi në shërbimin tuaj për tju ofruar alternative interesante dhe unike dhuratash. Ne ju ofrojmë ndihmën tonë në përzgjedhjen e dhuratës ideale për çdo event dhe për çdo person special në jetën tuaj ndaj përpiqemi që të jemi të dedikuar ndaj kërkesave tuaja dhe gjithmonë kreativë me risitë që sjellim.

Ide dhuratash eshte vendi i duhur ku gjenden shumellojshmeri zgjedhjesh per dhurata unike dhe te personalizuara te cilat pershtaten me cdo karakter dhe event.