Byrzylyk me gur natyral Blue Malachite

REI0013

Leke 1,490

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Byrzylyk me gur natyral Blue Malachite

Ne fakt, Blue Malachite ose Azur Malachite eshte nje perzierje e dy gureve te njohur

dhe te dallueshem -bluja e pasur dhe e thellë e Azurit dhe nuancat jeshile te Malakitit.

Azuri vjen nga fjala persiane "lazhward" qe do te thote blu, ndersa malakiti vjen

nga fjala greke "molochitis" qe do te thote bimë mallow.

Emri i gurit mund te reduktohet ne Azur malachite.

Zakonisht, Malakiti Azurit mund te gjendet ne Afrikë, Azinë Juglindore,

Ameriken Qendrore dhe ne Shtetet e Bashkuara.

Azuriti, nga ana tjeter, quhet guri i qiellit.

Ai ofron njohuri ne aspekte te ndryshme te jetes dhe stimulon kreativitetin.

Malakiti Azurit do te permiresoje gjithashtu intuiten tuaj dhe do te heqe

bllokimet qe ju pengojne te merrni fryme jeten qe deshironi.

Per me teper, do te heqe qafe ftohtesine dhe do ta ndryshoje

ate me nje ndjenje dhembshurie dhe dashurie.

Ngjyra e mrekullueshme jeshile e Malakitit do t'ju frymezoje

te ndermerrni veprime si dhe të lejoni ndryshimin.

Me tej, Azurit-Malakiti do te bashkoje tipare te ndryshme dhe

do t'ju ofroje nje kendveshtrim me te fresket per jeten.

Ky gur do te largoje mendjemadhesinë dhe kotesinë dhe madje edhe personalitetet egocentrike.

Malakiti Azurit do të nxise fleksibilitet si në veprime ashtu

edhe ne mendime dhe do te qetesoje ankthet.

Perveç kesaj,eshte qetesues per emocionet e nje personi dhe do te permirësojë aftesitë psikike.

Ky gur mund te perdoret edhe per qellime sheruese.

Ne fakt, ai funksionon ne mënyrë efektive ne drejtim te sherimit

te traumave emocionale dhe fizike.

Malakiti Azurit ka një natyre mikpritese dhe absorbuese.

Perveç vetive sheruese te fuqishme dhe efektive, ky gur shoqerohet edhe me bollek dhe pasuri.

Ne fakt, mbajtja ose veshja e nje bizhuteri qe eshte bere nga Malakiti Azurit

mund t'ju sjelle nje prosperitet. Dhe kjo eshte edhe arsyeja pse quhet guri i biznesmeneve.

Ne biznes, Malakiti Azurit sjell pasuri dhe ofron mbeshtetje ne

transformimin e gjerave, veçanerisht kur financat nuk po shkojne shume mire

Malakiti Azurit eshte nje gur i madh qe do t'ju motivoje te ecni drejt

individualitetit, fleksibilitetit dhe perulesisë

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: