Rroba Banje Janë 7 produkte.

Jeni duke parë 1 - 7 nga 7 artikuj
 • Shikim i shpejtë
  Leke 2,490 Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

  Rroba Banjo Angelsin  MS4279  * Produkti perbehet nga 1 pjese. (trupore) * Pjesa e siperme vjen me rripa, qe lidhen ne mes ne pjesen e dekoltese, me vija te bardha. * Pjesa e beli dhe kurrizit vjen e hapur, e bashkuar ne pjesen anesore te body-t. * Pjesa e poshtme vjen me ...

  Leke 2,490
  Porosite tani
 • Shikim i shpejtë
  Leke 1,490 Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

  Rroba Banjo Angelsin  MS4119 * Produkti perbehet nga 1 pjese.  * Ne ngjyre te zeze. *  Mund ta perdorni dhe si ....

  Leke 1,490
  Porosite tani
 • Shikim i shpejtë
  Leke 2,390 Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

  Rroba Banjo Angelsin  MS4262 * Produkti perbehet nga dy pjese. * Pjesa e siperme vjen shoqeruar me pale me fruta, perfekte per nje stil ndryshe. Rripat mund te ngushtohen apo lirohen sipas deshires. * Pjesa e belit, poshte dekoltese vjen me rripa te gjate qe kryqezohen apo lidhen sipas deshires. * Pjesa e poshtme vjen me prerje ....

  Leke 2,390
  Porosite tani
 • Shikim i shpejtë
  Leke 2,290 Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

  Rroba Banjo Angelsin  MS4255 * Produkti perbehet nga 2 pjese. * Pjesa e siperme vjen ne gjysme kanatjere, me rripa qe nuk hiqen, mund te ngushtohen apo lirohen sipas deshires, kapen me mberthecka. * Pjesa e poshtme vjen me prerje braziliane. * Ne ngjyre ....

  Leke 2,290
  Porosite tani
 • Shikim i shpejtë
  Leke 1,790 Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

  Rroba Banjo trupore  Angelsin  MS4251 * Produkti perbehet nga nje pjese (trupore) me shkrimin "Good vibes only".  * Pjesa e siperme vjen me rripa te trashe. * Vjen pas trupit, duke...

  Leke 1,790
  Porosite tani
 • Shikim i shpejtë
  Leke 1,990 Në gjendje

  Rroba Banjo Angelsin me Xixa MS4144 * Produkti perbehet nga 2 pjese. * Nuk e tregon brendesine. * Produkti ju ofron nje komoditet te deshiruar dhe nje pamje sa me unike. * Rripat mund te ...

  Leke 1,990
 • Shikim i shpejtë
  Leke 2,290 Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

  Rroba Banjo Angelsin  MS4266 * Produkti perbehet nga 2 pjese. * Pjesa e siperme vjen me kupa, ne forme bust, me llastik, pa rripa. Pjesa e recipetave kapet me nje rrip te zi, ne pjesen fundore vjen me nje shirit llastik te trashe. * Pjesa e poshtme vjen ne ...

  Leke 2,290
  Porosite tani
Jeni duke parë 1 - 7 nga 7 artikuj