Prestashop Modules

Shporta Coffee Lover

IDE0253

Leke 3,490

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Dhurata per te dashuruarit pas kafes dhe kakaos.

Nje shporte mbushur me dashuri dhe arome te mire.

Shporta Coffee Lover permban: 

-Nescafe Gold Blend 

-Nescafe Mocha 

-Ama Iced Coffee 

-Gote qeramike me kapak te gomuar

-Wawel Kakao natyrale

-Paykek Kek me kakao

-Wafe Up embelsira me kakao (2)

-Jacobs 2ne1 (2)

-Jacobs Ice coffee (2)

-Prince 3ne1 (2)

-Qiri aromatik me kanelle dhe kafe