Vajza e Tifanisë Shfaq më të madhe

Vajza e Tifanisë

BLV0033

Leke 1,300

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Ky libër sjell një tjetër aspekt të luftës së femrës për të arritur ambicjet e saj në jetë:

Në një realitet të tillë, në Amerikën e vitit 1893, jeton edhe Flosi Xhejn,

e cila bëhet pjesë e “Vajzave të Tifanisë”.

Ajo është femra moderne që thyen normat klasike, pasi do të bëjë emër në botën e artit.

Lufta për të realizuar vetveten dhe rrahjet e zemrës së saj për fqinjin,

përbëjnë boshtin mbi të cilin ndërtohet vepra e Deeanne Gist,

e cila ka dalë në qarkullim në SHBA në vitin 2015.