ZE0031

Elektriku i Dores Dinamo

Leke 2,490

Detajet

Elektriku i dores Dinamo, lodra me te cilen femija juaj meson duke luajtur.

Paketimi perbehet nga disa nje llampe LED, nje pjese motorrike dhe shume pazella te tjera me te cilat do te krijohet elektriku i dores.

Nje teresi pjesesh per tu ngjitur sebashku, duke transformuar punen mekanike ne energji elektrike.

Jepuni femijeve mundesi te studiojne historine e energjise dhe te zbulojne sekretet qe bene ndryshimin ne menyren e prodhimit te energjise elektrike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: