ZE0035

Trupi i Njeriut Sapientino

Leke 4,490

Detajet

Një lojë zbavitëse për të zbuluar strukturën e trupit të njeriut dhe karakteristikat e tij.

Përbëhet nga një seri pazell, ku secila do të ndikoje në zbulimin e trupit të njeriut hap pas hapi: nga skeleti në organet, nga lëkura deri te veshjet.

Ajo i ndihmon fëmijët të njohin ne menyre te thjeshte pjesët baze të skemes se trupit, dhe nxit zhvillimin e të menduarit logjik, vëzhgimit dhe bashkëpunimit.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: