ZE0036

Numero Koshat dhe Argetohu me Clementoni

Leke 6,490

Detajet

Loje 2 ne 1 qe femija te argetohen dhe mesoje.

Paketimi permban nje kosh basketbolli dhe nje top.

Kjo loje i meson femijet te mesojne mumrat, ngjyrat dhe format.

Koshi i basketbollit ben qe femijet te argetohen duke mesuar te bejne kosha.

Me buton per muzike, me kenge per femije qe ata te mesojne italisht dhe anglisht.

Ka nevoje per 3 bateri AA

Pesha: 1.8 kg

Dimensione: 19 x 39.3 x 44 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: