Clementoni Puzzle Tani Mundem

NOL0835

Leke 500

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Puzzle nga Clementoni, per femijet e moshave 2+ vjec

Nje loje e cila do ti ndihmoje femijet te formojne disa nga veprimet te cilat ato i bejne tashme si te ngrenet vete, larja e dhembeve etj

Imazhe te njohura qe e bejne edhe me te lehte lojen

Paketimi permban puzzle me 6 tematike te ndryshme dhe secila me nga 4 mini puzzle per tu formuar

Nje loje e cila stimulon aftesite e te parit lidhur me shoqerimin perkates te figurave me ane te aftesive manuale

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: