Mjete Pune, Pino Shfaq më të madhe

Mjete Pune, Pino

BAO0256

Leke 3,690

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Mjete Pune, Pino

Nje set me mjete pune per mekaniket e ardhshem apo ata qe pelqejne punen me dore

Kutia Pino permban te gjitha veglat e nevojshme per ndertim  si vida, kacavida apo sharre

Kjo metodë ka një përdorim shumë të gjerë dhe zhvillohet në kuptime të ndryshme, si dhe është një metodë mësimore-edukative shumë e përdorshme dhe e frytshme.

Shumëllojshmëria e tematikës, e formës dhe e funksionit të tyre, zhdërvjelltësojnë aftësitë motorike e logjike të fëmijës.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: