SL0357

Lego Heartlake Sports Center V29 41312

Leke 6,190

Detajet

Lego per femije te moshes 6-12 vjeç

Nje qender sportive me te gjitha llojet e aktiviteteve

Zhvillon imagjinaten e femijes dhe e edukon ate drejt rritjes se aktiviteti fizik ne jete

Me 328 pjese 

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: