SL0356

Lego Heartlake Pizzeria V29 41311

Leke 4,490

Detajet

Te gjitha mjetet e duhura per te pergatitur nje pice i keni ne nje Lego te vetme

Modeli V29 41311 per femije 6-12 vjeç

Pergatiteni picen dhe sherbejeni ate te ngrohte ne ballkon ose restorant

Merrni telefonata per porosi dhe dergojini ato me korrier

Lego permban 289 pjese

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: