SVJ0049

Buqete me Arush dhe Cokollata per Femije

Leke 1,990

Detajet

Nje buqete plot ngjyra vetem per femijet.
Mbushur me embelsi dhe dashuri ideale per ti dhene buzeqeshjen nje femije.

Perberesit:

-1 mini Arush pellushi me ngjyra

-4 cokollata Ritter Sport 

-4 Cokollata Sahne Muh-Muhs originale

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar. 

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

 

 

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: