SL0211

Play-Doh Sweet Shoppe COOKIE

Leke 1,990

Detajet

Lodra te cilesise se larte per te gjitha moshat,te prodhuara dhe te testuara per cilesine dhe fortesine.

Mund te krijoni biskota te formave te ndryshme.

Perfshin: 4 prerese ne forme rrethi,katrore, ylli dhe zemre & 5 Kuti me plasteline

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: