IDE0147

Set Bateri Elektrike + Libri i Progresit te Njerezimit

Leke 3,790

Detajet

Dhurata ideale per femijet inteligjente.

Bateria e famshme elektrike e Aleksander Volta-s per te mesuar si funksionon nje nga shpikjet me te medha te njerezimit dhe Libri i progresit te njerezimit qe ju rrefen per zhvillimet me te rendesishme te shekujve nga njerezit.

Ky eshte modeli i pare i baterise elektrike moderne e cila vihet ne pune fale shume strukturave elektrike pa fije lidhjeje.

Luaj me kartat MEMO per te njohur shkencetaret e medhen te elektricitetit dhe meso plot terma shkencore permes manualit te ilustruar.

Libri i madh i progresit te njerezimit ka 240 faqe te mbushura me pergjigjje ndaj pikepyetjeve te cilat lidhen me historine e zhvillimit te njerezimit, qe nga fillimet e hershme e deri sot.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: