Thesari ynë I vockël (vajzë) Shfaq më të madhe

JB0061

Thesari ynë I vockël (vajzë)

Leke 800

Detajet

Per vajzat.

Kujtimet më të bukura nga jeta e fëmijës suaj.

Përmban një zarf ku mund të ruani kujtimet.

28 faqe mbushur me ngjyra dhe detaje te embla.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: