SL0123

Pishine Keshtjelle per Femije

Leke 3,390

Detajet

Pishina e duhur per aventura te fresketa verore.

Material rezistent, anti-alergjik dhe higjienik per femijet.

Permasat: 122 x 122 cm.

E pershtatshme per femije nga mosha 1-3 vjec.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: