Tablo per Mamin me Foto Shfaq më të madhe

Tablo per Mamin me Foto

Leke 3,190

Detajet

Per me te shtrenjten tone, mamin.

Nje dhurate unike qe permbledh kujtime dhe shume dashuri.

Fotot tuaja kolazh shume-ngjyresh ne forme zemre.

Ngjyra e sfondit eshte e personalizueshme sipas deshires.

Gjithashtu edhe teksti i shkurter mund te shkruhet sipas deshires.

E disponueshme ne 3 permasa: 

- 35 x 70 cm

- 45 x 80 cm

- 55 x 90 cm

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsyepersonale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: