SVJ0013

Krevati Baby Sleep

Leke 2,890

Detajet

Nje dhurate unike per te festuar ardhjen e nje jete te re.

Ky produkt eshte i kompletuar me aksesore te nevojshem per cdo bebe.

Ja se cfare permban:

-17 Pelena.

-2 carcafe-mbulesa 100% pambuk bebesh.

-1 pale corape 100% pambuk.

-2 gushore 100 % pambuk.

-1 pecete-peshqir me ngjyra per bebin.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 5 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: