DS0040

Pema e Familjes

Leke 7,990

Detajet

Memorizoni ne menyre unike emrat e familjes tuaj.

Ky kolazh i pemes se familjes do mbetet si nje kujtim i bukur dhe nje dekor i vecante ne shtepine tuaj.

Material druri i punuar dhe i gdhendur.

I pajisur me kornize dhe xham per te ruajtur vlerat e punimit.

Ngjyrat jane te personalizuara sipas deshires tuaj.

Permasat: 40 x 40 cm

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 5 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: