XHA0018

Set Argjendi Onyx Varese dhe Vathe

Leke 5,990

Detajet

Set elegant Argjendi me vathe dhe varese.

Gur i zi vullkanik Onyx i shndritshem tek varesja dhe vathet.

Zinxhit i argjendi me gdhendje.

Cilesi dhe elegance te nderthurura.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: