Varese celesi Logo Makine

EP0573

Leke 1,490

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Mbaje logon e makines preferuar gjithmone me vete.

Per miqte e apasionuar pas makinave kjo eshte nje dhurata unike.

Mund te personalizoni varesen e celesit nga te dyja anet:

Njera ane e saj do kete logon e makines dhe 

ana tjeter do kete emra, data, targe makine ose iniciale.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: