FI0170

Boje-Pluhur per Floket Meis Cosmetic

Leke 990

Detajet

Dhurata per mikeshat fashionista.

Pluhur me ngjyra per stilimi flokesh fantastike.

6 ngjyra te ndryshme brenda paketimit.

Me 4 hapa te thjeshte floket tuaj do marrin pamje te re.

Boja nuk eshte kimike dhe hiqet lehtesisht me uje ne momentin qe deshironi.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: