BIL0203

Varse

Leke 1,990

Detajet

Varese mjaft elegante per femra

Me zinxhire silver dhe disa gure me shume ngjyra dhe forma te ndryshme

Stil unik dhe mjaft trendy per çdo rast

Kombinohet shume lehte me te gjitha llojet e veshjeve tuaja

Nje aksesor i nevojshem per femra

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: