NOL0322

Ditar Shkollor 12 Muaj Lonsdale

Leke 1,290

Detajet

Ditar per shkolle me dizenjo te vecante

Flamurin anglez dhe ngjyren baze te zezen

Ditari ka faqe per çdo muaj ku femija mund te shenoje gjithcka qe i duhet.

Nje aksesor i nevojshem per shkolle

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: