Faqore “No great Story” Shfaq më të madhe

LF0192

Faqore “No great Story”

Leke 2,800

Detajet

Faqorja qe do ju ngreje humorin.

Per miqte pije dashes dhe aventuriere kjo eshte nje dhurate teper simpatike.

Kapaciteti: 142 ml.

Permasat: 9cm x 9cm x 3cm.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: