LF0189

Set vere prej duri

Leke 2,900

Detajet

Dhurata per miqte qejflinj te veres.

Set prej druri me hapese vere dhe tape shisheje.

Permasat e kuqtise: 12.5cm x 3cm x 7.5cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: