Didaktika e lojë së shahut për shkollat 9-vjeçare Shfaq më të madhe

Didaktika e lojë së shahut për shkollat 9-vjeçare

LG0047

Leke 700

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Ky libër është pjesë e progeamit që iu udhëheq drejt profesionalizimit të sigurtë

në mësimdhënie dhe mësimnxënësi, për të mësuar brezin e ri

me lojen e mrekullueshme të shahut e cila ka tipare të theksuara edukuese

dhe shprehje të edukimit qytetar.

141 faqe

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: