Bazat e financës. Hyrje në institucionet financiare, investime dhe drejtim Shfaq më të madhe

Bazat e financës. Hyrje në institucionet financiare, investime dhe drejtim

UE0090

Leke 1,500

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Financa është një disiplinë e gjerë.
Megjithëse ajo ka përdorur teorinë ekonomike, parimet e kontabilitetit dhe pasqyrat financiare, financa ka zhvilluar gjithashtu trupin e saj material.
Ky i fundit bëhet objekt i tekstit "Bazat e financës: hyrje në institucionet financiare, investime dhe drejtim" të autorit Herbert B. Mayo.

636 faqe.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: