CM0481

Ore Inteligjente Q18 me SIM

Leke 6,990

Detajet

Ore inteligjente e cila kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM per ta perodrur si telefon apo mund te lidhet  nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonat, mesazh apo njoftime te tjera.
Mund te pergjigjeni direkt nga ora apo te kontrolloni kameren e telefonit tuaj nepermjet ores.

Konfigurimi i internetit behet nga karta SIM me te dhenat e operatorit tuaj telefonik.
Ekran me madhesi 1.54" i harkuar dhe rezolucion 240 x 240 pixels
Me kamera te thjeshte 0.8MP per fotografi apo video
Perodret dhe si mates aktiviteti, duke matur hapat qe beni gjate dites dhe ju ndihmon qe te jeni me aktiv duke ju kujtuar se ka ardhur momenti per te levizur.
Kur largoheni nga telefoni juaj ju njofton se jeni duke e lene ate pas ne menyre qe mos e humbisni.
Kasa e ores eshte e perbere prej celiku dhe rripi i ores prej gome rezistente te bute

Rrjeti 2G
RAM dhe memorje 32mb
Bateri me kapacitet 500mAh

- Stanby 150 ore

- Kohe bisede Bluetooth 3 ore

Suport per karte memorje deri ne 32GB
Permasat: 4.6 x 3.9 x 1.1 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: