WCA0010

Makine e Kuqe PI 100V

Leke 41,990

Detajet

Makine me ngjyre te kuqe per femije Mclaren PI

Me bateri 12 V paraprakisht e instaluar

Me telekomande per t'u komanduar edhe nga prinderit ne distance ne rastet qe femija nuk arrin kembet tek pedali

Mund te komandohet plotesisht edhe nga vete femija duke perdorur timonin, pedalin e gazit dhe frenimin

E vecanta tjeter e kesaj makine eshte fakti qe eshte e hapur siper dhe ka ajrosje per femijen

Me butonin on dhe off dhe drita LED

E sigurte dhe mjaft praktike, lejon prinderit qe te kontrollojne makinen ne distance prej 2.4GHz

E pershtatshme per femije 1-4  vjec, kryesisht djem deri ne 29 kg

Me sedilje lekure PU me ngjyre te zeze me tre shpejtesi

D te garantoje kenaqesine maksimale te femijes ne udhetim

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: