CM0115

LEVE BLUETOOTH PER SMARTPHONE/PC

Leke 6,990

Detajet

Kjo pajisje lidhet nepermjet Bluetooth me telefonin ose tabletin dhe ju mundeson ta kontrollini ate dhe te luani lojerat tuaja te preferuara.
Leva ka nje mbajtese ku mund te vendosni telefonin tuaj me ekran deri ne 6" (15.3cm). Nuk eshte e nevojshme qe telefonin te vendoset te mbajtesja per tu lidhur me leven.
Bluetooth 3.0, punon ne largesi deri ne 6-8 metra.
Teknologji e cila fut baterine ne kursim ne momentin qe leva nuk perdoret.
Mund te zgjidhet manualisht nepermjet tre butonave per lidheje me Android, Apple apo PC
Kompatibel me iPod/iPhone/iPad dhe me shumicen e telefonave dhe tabletave Android dhe PC
- Kohezgjatja e karikimit: 1 ore
- Mund te luhet deri ne 10 ore rrjesht me 1 karikim baterie
Ngjyra e zeze
Permasat: 15.2 x 12.4 x 6.5 cm
Pesha: 275gram

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: