CM0477

KAMERA SPORTIVE, 4K ULTRAHD, 16MEGA PIXEL

Leke 7,990

Detajet

Kamera sportive Ultra HD me rezolucion 16 Mega Pixel  4K Ultra HD

Lidhje Wifi dhe ekran full 2.0"

Me ngjyra totalisht natyrale dhe footgrafi te paharrueshme

Me kameran mund te realizoni fotografi deri ne 30 metra nen uje

Suporton karte memorje deri ne 32GB

Rrotullim 180 grade te imazhit ne momentin qe aktivizohet ky funksion

Ben foto me nje shkrepje apo disa burst 3 sek 5 sek apo dhe 10 sek

  • Specifikimet
  • Kapaciteti i Baterise: 900mAh
  • Rezolucioni Kameres: Rezolucioni: 16 Megapixel
  • Tipi i Lidhjes : Tipi i Lidhjes: Wireless
  • Kapaciteti i USB-se:
  • Madhesia e Ekranit TV: 2"
  • Rezolucioni: 4K (Ultra-HD)

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: