Small Foot - Treni Prej Druri me Kafshe Shfaq më të madhe

HV0105

Small Foot - Treni Prej Druri me Kafshe

Leke 4,490

Detajet

Nje tren me vagone qe transporton kafshet e kopshtit zoologjik

Duhet ti vendosni sipas formes se trupit te tyre dhe per kete duhet ta ndihmoni ju

Rekomandohet per femije mbi 2 vjec 

Material druri e markes Small Foot

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: