Small Foot-Shigjetuesi “Sport” Shfaq më të madhe

HV0086

Small Foot-Shigjetuesi “Sport”

Leke 2,990

Detajet

Loja e shigjetuesit e markes Small Foot.

Nje loje si per djemte ashtu edhe per vajzat.

Nje tabele me shigjeta e cila ofron nje sfide per kedo qe deshiron te provoje dhe te demostroje aftesite.

Me perberje druri dhe metali.

E pershtateshme per femijet e moshave mbi 4 vjec.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

  • Diameter : 46 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: