JUM0024

Pishine Kerpudhe per Femije

Leke 2,190

Detajet

Pishina e duhur per aventura te fresketa verore.

Material rezistent, anti-alergjik dhe higjienik per femijet.

Permasat: 102 x 89 cm.

E pershtatshme per femije nga mosha 1-3 vjec.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: