EP0539

Cakmak i personalizuar text dhe Logo

Leke 2,490

Detajet

Cakmak metalik per miqte me te mire.

Personalizojeni me nje logo, simbol, emrin ose inicialet.

Shoqerohet nga kutia perkatese.

Cakmaket vijne ne disa modele si ne foto.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: