SVJ0078

Trendafil Artizanal me Raffaello

Leke 790

Detajet

Pranvera vjen me lule dhe ngjyra.

Nje trendafil ne ngjyren tuaj te preferuar kombinuar me cokollaten e shijshme Rafaello.

Punuar ne menyre artizanale me leter crepe shume cilesore.

Pasi konsumohen cokollatat, trendafili qendron pa u prishur  dhe eshte nje zgjedhje ideale per ne mes te tavolines per te mos u harruar asnjehere personin qe i ka dhuruar.

Nje ide fantastike per te falenderuar te dashurit tuaj, ideale per cdo event. 

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 24 oresh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: