Shfaq më të madhe

Fotometro Pinguin Pink

ZEP0014

Leke 2,190

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Fotometro Pinguin Pink

Fotometer me pinguin

Me ngjyre pink per bebet vajza.

Fotometri ka pese korniza te vogla njera pas tjetres, bordura e te cilave eshte pink me pika dhe vija te bardha.

Ju mund te vendosni fotot e femijeve sipas gjatesise dhe rritjese se tyre, duke filluar nga 90cm deri ne 170cm.

Fotometri eshte pershtatur per tu varur.

Permasat: 5x10x15, permasat e seciles kornize: 4x6

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: