IDE0248

Set Rosaku dhe Ora

Leke 1,690

Detajet

Nje set unik per femijet.

Edukativ, argetues dhe nje dhurate teper e bukur.

Libri Rosaku i Uritur kryen edhe funksionin e lodres

fale pellushit te cilin mund ta vini ne levizje me doren tuaj.

Mesoni plot aventurat e rosakut duke argetuar femijet.

Ora e vecante Baby Clock eshte e pajisur me magnet dhe ka formen

e nje kanaceje metalike mbushur plot ngjyra dhe dizenjo argetuese per femijet.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: